top of page

GROFIJA'S PACKAGES
Want a vacation but don't have time to plan? We have prepared unique packages suitable for different tastes and different types of themes. Choose yours and book an appointment with us! We look forward to seeing you!

PAKET HISTORIKA

Za pare in družine, ki obožujejo aktivne počitnice, ter za radovedne skupine, ki prisegajo na nova doživetja, smo pripravili paket »Historika«.

Na Domačiji Grofija vas čaka edinstvena zgodovinska zgodba.

PAKET ARTISTIKA

Za ljubitelje ročnih spretnosti in tiste,
ki se prepustijo in želijo preizkusiti nekaj novega.

PAKET LITERIKA

Vlada Republike Slovenije je na predlog Občine Ivančna Gorica leto 2021 razglasila za Jurčičevo leto. Za vas smo pripravili aktivne družinske počitnice s spoznavanjem življenja in dela prvega slovenskega romanopisca, Josipa Jurčiča. Na naši domačiji, kjer se piše zgodovina že preko 2800 let, bomo z vami odkrivali poti, po katerih je hodil Josip Jurčič, spoznavali zgodovinsko preteklost naših krajev in podoživljali vrednote, ki so zaznamovale slovensko deželo.

PAKET NATURALIKA

Umirjene počitnice za posameznike, pare in družine, ki se želijo ponovno vrniti nazaj k naravi, pozabiti na vsakdanji vrvež in se prepustiti toku življenja. Z zgodbami o virski človeški ribici in Stratilovem protokolu vas bomo opomnili na njeno ogroženost. Pod dvestoletno lipo se boste napolnili s pravo energijo. S športnimi aktivnostmi tod okoli boste dodobra spoznali naše najbolj skrite kotičke.

PAKET SPORTALIKA

Aktivne počitnice za športne navdušence, ki si želijo spoznati naše prelepe dolenjske
hribe in griče skozi športne aktivnosti. Na domačiji se boste vsak dan posebej pod
dvestoletno lipo napolnili s pravo energijo za športne podvige, preko katerih boste
dodobra spoznali naše najbolj skrite kotičke.

PAKET KULTURIKA - Vikend kulture na prostem

Za posameznike, pare in družine, ki želijo spoznati deželo Josipa Jurčiča in si ogledati predstavo ali koncert v letnem gledališču na prostem.

Trenutni termini predstav v letnem gledališču na Muljavi:

25.6., 26.6., 2.7., 3.7., 9.7., 10.7.2021

bottom of page